norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

Stadshuset kiruna

Publicerad 2016-01-24 15:53:43 i Allmänt,

Vackra detaljer. Unika platser. Samiskt inslag. Mycket att lära och se. Sverige är fantastiskt fint och långt.
Dörrhandtaget in till stadshuset. Vackert! Hur många har tagit i den mån tro?

Icehotel

Publicerad 2016-01-23 11:32:58 i Allmänt,

Så äntligen fick även jag förmånen att se Icehotel. Träffade delägaren som gav oss fin guidning. Historik och nya satsningar som att Icehotel ska bli en året runt verksamhet. Kul!!
Minus 33 grader. Det kändes!!!! Dock är det bara -5 inne i Icehotel.
Med en vass kniv är det som att forma isen som smör. Och varje staty kommer från en stor iskub på 2 ton från Torneälv. En speciell älv. När de tar upp iskuborna så finns det inga bubblor eller skräp i isen. Alldeles klar och ren is!

Sparka till en ö

Publicerad 2016-01-16 21:16:08 i Allmänt,

Sicken dag!! Tessan var snabb att ta två lediga sparkar innan någon annan hann. Jag, Palle, Tessan, Nike och Plura sparkade ut till ön strax utanför Luleå. Med oss följde familjen Lindholm naturligtvis med Izor. Till Pluras glädje😊. Massor av folk på isvägen och vi hade supertur som fick tag i ett ledigt vindskydd med grillplats. Sådana här utflykter ger mig sån ofantligt mycket energi! Love it!
Dennis möter upp oss😍

Vänner är bäst

Publicerad 2016-01-14 20:58:17 i Allmänt,

Helt vanlig torsdag och min vän ringer och vill gå ut på en av stan restauranger. Så himla bra initiativ! Lyxtid med en govän på en vardag. Först Clarion med Cava. Sedan hann vi även med att gå till nya CGBar för tilltug. Vi älskar båda traditioner. Nu har vi skapat en ny 😘

Fuck cancer!

Publicerad 2016-01-11 21:09:26 i Allmänt,

Ser på tv där det behjärtansvärda insamlingen för cancergalan. Fina människor som gått bort. Fina bilder vackra minnen. Sitter och bölar i soffan. Känner inte alls personerna men känner stark medkänsla. Så är det alltid. Oavsett om jag ser en kärleksfilm eller en rörd historia. Det bara kommer. Som en flod. Fuck cancer! Väljer att se det jag har framför mig nu. Vill känna glädje. Då väljer jag mina barn. Det ger mig energi. Att orka. Tack för att ni finns. Ni är bäst💞

Hepp!

Publicerad 2016-01-08 18:10:21 i Allmänt,

Trevlig helg på er💞
Bilden tagen framför en sjö någonstans i Norrbotten. Fotograf: Carl-Johan Utsi

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela