norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

Långt ut

Publicerad 2015-08-31 20:16:02 i Allmänt,

Passade på. Kanske sista varma sommar helgen. Tog båten långt ut i skärgården. Till skvalpen. Man kan tro att du är på en ö i medelhavet. Sand överallt och så långt ögat kan nå. Så enormt vackert! Måste upplevas för att förstå storheten. Vi var inte ensam. Åkte ut med familjen Ramström. Nikes klasskompis och våra trevliga grannar. Så glad över att vi har samma intresse😊

Nu jäklar

Publicerad 2015-08-24 22:30:21 i Allmänt,

Drar på högsta växeln. Tar nu alla möjligheter som dyker upp. Nu jädrar är jag taggad! Träffar min PT imorgon. Helscanning. Domen. Blir nog inhysad i den fetaste gruppen. Många kilon hörru! Här ska brännas! Lär det nog eka i hela lokalen. Hon står säkert där med djävulens ögon som kommer brännas i nacken. Flåsande. Öka!!! Visst, har ju anmält mig frivilligt. Och inte nog med det även till en annan utmaning. Löpträning i grupp. Under 15 veckor! Pust! Som grädde på moset så kör jag och mannen pass ihop. 7,5 km genom vacker terräng, under en magisk tunnel som avslutades med tunga ben uppför en jävla slalombacke. Tack P. Ikväll somnar jag gott. Hej mitt nya träningsliv. Här kommer jag!

Middag till havs

Publicerad 2015-08-23 21:35:59 i Allmänt,

Lyxmiddag på en ö. Sköna vindar och tid för lek och bad. Familjen samlad. Amerikansk fotboll ute till havs. Vi lever i nuet och tar tillvara på varenda minut.
Tessan visar hur man kastar...
Palle försöker 😉
Dags att testa i vattnet.
Vi njuter av färden hem. Otroligt skön sommarkväll.

Välkommen!

Publicerad 2015-08-19 22:30:11 i Allmänt,

Klockan är lite över 22:00 och jag har precis lagt mig. Då hör jag dunder, granater och smatter. Vad i h___te!!! Ser sedan på FB att det är den traditionella "välkommen till Luleå Tekniska Universitet fyrverkeri". Då blev jag genast mycket gladare. Vilket mottagande! Superkul! När ska jag sluta att förvånas över Luleå?

Springande kajak

Publicerad 2015-08-18 17:10:06 i Allmänt,

Tog till vara på dagens solväder och gick till stranden som är nästan vid vårt hus. Massor av folk. Härligt. Plura tuggar på ett ben. Nike hittar vänner på en gång och badar för fullt. Rätt som det är kommer en muskulös kille springande med en kajak i ena handen. Runt oss och snabbt ut igen i vattnet. Det är träning på hög nivå. Grattis än en gång till kajakklubben till SMguldet 👍

Min älskade

Publicerad 2015-08-17 20:52:04 i Allmänt,

Jag hade precis slutat jobba i min monter på Härnösands stadsfest. Möttes upp av P för att gå in i VIP tältet där middag och underhållning av Wallmans väntade. Härliga minnen. Hade ett bra jobb i Härnösand!

Ännu en ny ö

Publicerad 2015-08-16 21:15:25 i Allmänt,

Så jäkla kul att ha en båt i Luleå. Skärgården bjuder upp med öppna armar. Valmöjligheterna är enorma. Nästan svårt att välja vilken ö vi ska stanna vid. Men denna gång valde vi Likskär. Härlig stor sandstrand för oss själva. God picknick. Segel som motorbåtar skapar en skön aktivitet. Vilken lyx. Vi är tacksamma över att få uppleva detta.

Erikas kväll

Publicerad 2015-08-15 21:54:40 i Allmänt,

Vi överraskade Etika genom att dyka upp på Hotell Clarion. Där satt hela familjen och var precis beredd att ta hissen upp till restaurangen. Hon fyller år. Vi åt en god middag. Solen sken ute och vi hade det supertrevligt. Vi är så glada över att ni har flyttat hit.

Aktivitetsdag

Publicerad 2015-08-10 20:53:19 i Allmänt,

Först hoppat och studsat på studsmattan i nästan tre timmar. Sedan hopp in i bilen till en härlig utomhuspool där det dessutom var gratis att komma in. Jättefint ställe!! Tack Luleå kommun. Efter tre timmar där begav vi oss hem. Byta kläder till fotbollsträning. Vilken energi hon har. Blir nog en tidig kväll 😉

Premiärtur

Publicerad 2015-08-09 19:58:16 i Allmänt,

Vilken wowdag!! Första turen med båten i Luleå skärgård. Hittade en egen ö där vi tillbringade några timmar. Lyx! Får nu skaffa en skärgårdskarta så vi kan pricka av vilka öar vi har varit på.

Tar det aldrig slut?

Publicerad 2015-08-06 11:58:13 i Allmänt,

Tre stora lass som ska till tippen. Vi eller rättare sagt jag måste nog vara en mästare på att samla på mig saker. Till vad? Braatthasaker kanske. Nu ska allt veck. Skönt skönt ända in i själen. Stoppade ett par gamla trevliga damer på vägen och frågade om de tyckte om trasmattor. Vilket de gjorde. Varsågod och ta alla. Glada i hågen gick de hemåt igen. Havet är nu alldeles lugnt. Inte ett krus på ytan. Det är vid sådana här tillfällen jag blir enormt sugen på kajak. Kanske nästa sommar...

Blåbär

Publicerad 2015-08-04 22:05:56 i Allmänt,

Plocka blåbär för att sedan göra en god paj är ett måste varje sommar 💕
Eller en nyttig smoothie.

Morgon yoga

Publicerad 2015-08-03 09:56:17 i Allmänt,

Nu när den nya altanen är klar blir den en perfekt yogaplats. Skönt att ta ett pass innan familjen vaknar.
Blundar och hör både hur vinden tar i träden och vågorna som når strandlinjen. Livskvalitet på högsta nivå.

Sågverket en hit

Publicerad 2015-08-02 23:10:56 i Allmänt,

Tog en tur till vackra Sågverket. Underbar god fika. Så vackert ställe som man aldrig vill lämna. Här slappnar man liksom av. Bara njuter och lyssnar på tuppen som tror att klockan är åtta hela tiden. Rolig typ den där.

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela