norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

Höstfestival

Publicerad 2014-10-30 20:59:04 i Allmänt,

Luleås första Höstfestival och älskade mamma är här. Så glad och trygg :)
Tack Catrin för att du stannade oss för att ta en bild! Hann även med att träffa Norrbottens största fotbollsförbund, Lira och den varma kärleksfulla Kicki. Ordförande i Lira.

AW

Publicerad 2014-10-29 07:06:38 i Allmänt,

Vilken kväll med gänget! Maten på CG är den bästa. Personalen. Atmosfären. Fem av fem möjliga! Glad i hågen gick vandringen sedan till teatern. Kan verkligen varmt rekommendera denna varma showiga föreställning.
...jag är som jag är....

Minnen för livet

Publicerad 2014-10-25 22:25:40 i Allmänt,

En hel vecka har gått. En hel vecka i Österrike-Sölden. Vilka minnen! Träffat världseliten. Snackat i liften med USA tränare. Tränat massor i härliga backar. Tänk om jag hade fått denna möjlighet när jag var ung. Fick inte ens tågluffa. Avis!! Heja Tessan! Du är väl värd allt :)

Felix Neureuther

Publicerad 2014-10-22 20:08:20 i Allmänt,

Tessan lycklig att få stå med världsåkaren Felix. Topp fem i världen. Tror hon trivs ganska bra i Sölden. Fick ett sms att hon mår som en prinsessa. Har även träffat en av alpina tränarna i USA. Det lär bli en dyr vinter...

Hatkärlek

Publicerad 2014-10-20 21:04:25 i Allmänt,

Ibland vill jag bara hitta orsaker varför jag inte ska träna. Alla är dåliga. Masar mig iväg till helvetesträningen. Har lovat mig själv. Folk står redo i fruktansvärd energisk energi. Vart får dom allt ifrån? Själv märker jag att jag bara står där och gäspar. Vilken inspiratör! Inväntar på att klockan ska slå. Musiken börjar dåna ut i högtalarna. Pust. Nu börjas det. Inser att just ikväll är det ett hårt pass. Shit vilket tempo!! Och det här ska hållas på i en hel timme. Det går aldrig! Men jag känner att med tiden har jag blivit starkare. Orkar liksom mer nu. Vilken kul känsla! Wow! Det här är ju skönt. Extremtjobbigtskönt. "Det blir alltid som man tänkt sig", har en klok föreläsare sagt. Rätt inställning där.

På med löparskona

Publicerad 2014-10-18 15:15:40 i Allmänt,

Längtade ut igen. Vilken fantastisk dag! 0 grader. Solen skiner. Och jag är på ett sjuhelsickes bra humör. På med löparskona och fort ut i naturen som är så härlig denna årstid. Kunde inte låta bli att fota under löpningen. Måste fånga dagen :)
Sprang högst upp på berget. Ofantligt vacker utsikt. Här laddar jag batterierna och fortsätter neråt igen i ett skönt tempo.
Plura ville inte vara med på bild. Sträcker ut tungan istället..

Tillbaka igen

Publicerad 2014-10-11 19:54:58 i Allmänt,

Klockan är åtta på kvällen. Både Nike och jag är nöjda över vistelsen i födelsestaden. Nu är vi trötta och längtar efter familjen.

The big family

Publicerad 2014-10-10 22:16:00 i Allmänt,

Skulle ha kunnat haft sovmorgon på min lediga dag. Skulle ha myst med svärföräldrarna vid frukostbordet. Men kände en stark dragning till att vilja medverka på Härnösands företagarfrukost. Sagt och gjort. Klev upp tidigt för att överraska mina fd kollegor. Åh, vilka miner. Stod där och välkomnade min gamla chef. Härliga varma kramar i massor. Både av politiker och tjänstemän. Kände mig faktiskt saknad. Och det värmde. Att jag skulle ge ett sådant avtryck. Det trodde jag nog aldrig. Och att få krama om min underbara Ulrika! Är berikad med varma glada människor gör att livet känns enklare. Tack alla ni :)

Längtan

Publicerad 2014-10-09 20:13:35 i Allmänt,

Som hon har längtat att få åka i en stor buss och tåg. Idag blev det äntligen av. Bästa kompisen Hedda väntar. Så mycket att säga så mycket att ta igen. Såklart blir det övernattning med skratt!! Själv ska jag umgås med syrran, mamma och svärföräldrarna. Hann med och krama delar av familjen Lindholm. Å vad jag har saknat dom :) Och naturligtvis många fler av mina goa vänner. Er får jag ta nästa gång ;)

Spökvandring

Publicerad 2014-10-08 22:08:27 i Allmänt,

Mörkt och kallt. Regnet gjorde att glasögonen blev prickiga. Såg inte vart jag satte ner fötterna och ut ur skogen kommer en gallskrikande varelse. Fan vad rädd jag blev!! Över en timme utsatte jag mig för detta. Kul och läskigt samtidigt.
Det här gör vi om!

Tjohoo

Publicerad 2014-10-06 17:35:15 i Allmänt,

Dags igen för pass med PT. Säkert fokus på armar idag. Min svagaste del. Hm. Det är väl därför man har en PT ;) Nåväl. Det är alltid skönast efteråt. Då känner man sig duktig. Ett noll till hurtig. Latmasken ligger långt efter nu. Och där får den ligga ett bra tag nu.
Ombytt på jobbet. Dags att gå!

Gillar höst

Publicerad 2014-10-05 18:31:32 i Allmänt,

Återigen träning. Tog 4 km i elitspåret. Sköna backar där pulsen är hög på toppen av varje backe. Börja känna mig starkare. Härlig känsla. Ny scanning med min PT. Tappat lite mer kilo. Går i rätt riktning. Bra där!

Söndagsmys

Publicerad 2014-10-05 14:28:17 i Allmänt,

Andra helgen som vi är på bio. Riktigt mysigt. Fullsatt salong även denna gång. Nike njuter. Av sina popcorn. Tror man får smaka? Nähådå! Bara EN. Smyger ändå dit med handen när hon inte ser. Dom släcker snart och då är det fritt fram.

Hej Finland!

Publicerad 2014-10-04 10:54:56 i Allmänt,

Nära nu. Bara några meter. Spännande landskap. Renar springer kors och tvärs. Fattar inget. Mycket k,ää och i. Hm!

Välkomna hit

Publicerad 2014-10-03 16:56:15 i Allmänt,

Vet inte hur mycket jag måste tjata om hur fantastiskt underbart det är att bo i Luleå. Här finns allt och då menar jag ALLT! Fantastiska människor. Här kommer du lätt in i livet. Lätt att få vänner. Dom välkomnar med öppna armar. Hjälper till utan krav. Hjärtliga. Det ligger nog i deras natur på något sätt. Nu är det fredag! Med taccos och massor av tända ljus. Mys på ni med :)

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela