norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

Yoga

Publicerad 2015-12-29 22:50:33 i Allmänt,

Min tid väljer jag lugn och ro. Att få tänka på positiva saker. Njuta av lugnet. Här och nu. Andas. Ingen stör. Vara mig själv. Få mer energi och glädje. Andas igen. Rätt. Känna in hela kroppen. Vara närvarande. Blundar igen och krånglar in mig i en ny position.

Inte tomten utan skoter...

Publicerad 2015-12-25 22:39:29 i Allmänt,

I Luleå kommer inte den traditionella tomten som vi är vana vid. Här stövlar skotertomten in. Till Nikes misstänksamhet. Plura skall så grannarna hoppade till. Vi andra fick oss ett gott skratt. Lugn och skön jul med spel och gemenskap med hela familjen. Det är min bästa julklapp❤️
Naturligtvis hade vi den årliga madrasstävlingen i slalombacken. Varm saft/kaffe och nybakade lussebullar 😊

Älgen

Publicerad 2015-12-22 22:25:55 i Allmänt,

Först vinterbelysning i Härnösand. Fortsätter med samma glöd i Luleå. Nu är äntligen Älgen på plats. Stolt och glad faktiskt! Fast klapp på axeln lyser i sin frånvaro. Ingen fara med det. Andra tar åt sig äran. Som vanligt här uppe.

Älgen

Publicerad 2015-12-22 22:24:34 i Allmänt,

Först vinterbelysning i Härnösand. Fortsätter med samma glöd i Luleå. Nu är äntligen Älgen på plats. Stolt och glad faktiskt! Fast klapp på axeln lyser i sin frånvaro. Ingen fara med det. Andra tar åt sig äran. Som vanligt här uppe.

Kommunalrådstomte

Publicerad 2015-12-21 20:43:07 i Allmänt,

Inte alla dar en tomte kommer som egentligen har kommunalråd som titel. Fint tal och kalkon på tallriken. Innan maten blev vi bjudna på glögg, pepparkakor med supergod ost och renkött. Till sprakande eldar. Och isigt hav.Så himla juligt. Så himla mysigt! Till och med renfällarna var på plats. Julgåvan i år var en matig julkorg med korv, marmelad, pasta, choklad, ost, kex, vinäger, olja mm. Tack!!!

Fjäder i hatten

Publicerad 2015-12-18 14:18:50 i Allmänt,

Glamour. Fjädrar. Glitter. Skumpa. Höga klackar och fräsiga klänningar. Ikväll gäller det. Cocktail party med kollegorna och en massa andra företagare. Here l come🎉

Lucia

Publicerad 2015-12-13 14:08:46 i Allmänt,

Skön luciamorgon. Möts av solens strålar på sjön. Plura fryser fast det bara är 11 grader ute. Det blev en sen kväll igår på julgalan. Stackars Nike höll ut till 23. Sedan blev ögonlocken för tunga. Nu dags för hockeyträning med både man, son och dotter på isen💪👍. Tror nog Nike känner sig stolt över att ha dessa som tränare denna helg. Tessan for tidigt i morse till kåbdalis för slalomträning. Och äntligen kommer Tobbe hem snart.

Tokrolig syrra

Publicerad 2015-12-09 21:29:04 i Allmänt,

Vem döljer sig i den randiga pyjamasen? Min syster så klart!! ❤️ Ja lite tokig är de i alla fall men har säkert roligt på samma gång. Hepp!

Julpyssel

Publicerad 2015-12-06 17:56:27 i Allmänt,

Det årliga julpysslet. Älskar, bara älskar traditioner! Bakat lussebullar med kesella såklart och julgranen är på plats. Med klappar under!! Jaja. Har man ingen plats i något förråd så kommer granen fram. Men mysigt är det. Snacka om julstämning 😍 Kalix löjrom har vi i helgen njutit av. Mmmmmmm....
Små söta tomtar blev det.

Köpenhamn

Publicerad 2015-12-04 19:52:11 i Allmänt,

Underbar weekend i Danmark med man och härliga vänner från södra Sverige. Så impad på Helen som är konstnär. Drejar, mosaik, formar, skapar, textil ja allt kan hon och gör med stor inlevelse. Fick schyssta råd på vägen hur man gör olika yoga ställningar. Både Helen och Magnus har hjärtat på rätta stället. De till och med smugglade in champagne in till spa. Men gott var det! 😍
Jag och Palle hade lite romantik på Tivoli 💞
Superkula tofflor!!

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela