norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

Julbak

Publicerad 2014-11-30 18:46:27 i Allmänt,

Äntligen tända ljus med julmusik i bakgrunden. Då är känslan på rätta stället att ta till med julbaket för i år. Lussebullarna, check. Nu dags för julbröd ala Ernst. Så klart ;) Ser smartigt ut med en massa gott i. Hoppas bara att det smakar lika gott som det ser ut.
Även ordnat klart med alla blomster dekorationerna. Så ljuvligt härligt..
En utav flera.

iPhone 6

Publicerad 2014-11-29 22:23:54 i Allmänt,

Ny mobil. Kul men alla mina appar gick inte att ta med. Och så ska man komma ihåg alla lösen hit och dit. Himmel! Men jag gillar min nya skatt mer och mer. Hittade ett sjysst fodral på Grafit också. Snacka om att det är kul att shoppa i en stad som erbjuder allt. Och mer därtill 😇

Hundens kommunikation

Publicerad 2014-11-26 20:02:41 i Allmänt,

Snart ett år har gått och vår gårdshund lär sig ständigt nya saker. Och även vi med honom. Signaler. Den oerhörda kärlek som aldrig tar slut. Så mycket energi. I dagarna har jag lånat en bok där jag kommer få en unik inblick i vad den moderna vetenskapen har att säga om hundens inre liv. Spännande :)

Matglada människor

Publicerad 2014-11-25 19:53:18 i Allmänt,

Som ljuv musik i mina öron citerar jag Ernst ord "Det finns ingen bättre krydda än att ha matglada människor omkring sig." Enst fångar in det lilla extra som är så äkta och skapar det enkla i det vackra.
Mer av den varan tack!

Kalasbyxor

Publicerad 2014-11-25 09:59:14 i Allmänt,

Minns så väl att jag bara älskade att gå runt i strumpbyxor när jag var liten. Och även idag faktiskt. Så enkelt och skönt. Jag och min kusin Kenth sitter i soffan på Hagagatan i Härnösand. Vilka minnen :)

Salig

Publicerad 2014-11-21 19:59:22 i Allmänt,

Vilken föreställning! Trodde att det skulle låta lite åt ett annat håll. Men så fel jag hade! Irländska toner. Superskön musik i mina öron. Njöt till 100%. Så här mycket kultur har jag aldrig upplevt förut. Bara när jag flyttade till Luleå. ALLT finns här! Jag säger bara WOW!!!

Mingel x2

Publicerad 2014-11-20 18:36:26 i Allmänt,

Även denna kväll precis som igår så hinner jag med två mingelträffar. Den ena är nylansering av vår webb. Med musik och mat på Elit hotell. Och direkt till nästa ställe, Kulturenshus. Där jag och Linda ska njuta av Norrbottens Kammarorkester :)

Härligt ungdomar!

Publicerad 2014-11-19 21:26:22 i Allmänt,

Idag klarade både Dennis och Tobbe teorin till skoterkörkortet. Stort grattis! Även till Linda och Jocke :) Nu kommer säkert ett hett ämne att diskuteras hemma. Skotrar!! Ja, bor man i Norrbotten så är väl det kanske ett färdmedel att ha. Kommer ju ut i naturen på ett trevligt sätt. Det är ju sant. Men just nu behövs mer snö!!!

Mamma nu blir du stolt

Publicerad 2014-11-18 17:42:20 i Allmänt,

Är det första Nike säger när jag hämtar henne på skolan. Vad då säg! JAG KAN SIMMA!! Säger hon hur högt och glatt med ett stort leende som följd. Wow! Det måste firas med glass :)
Choklad över hela mun...

After work i hela stan!

Publicerad 2014-11-14 17:06:57 i Allmänt,

Lämnar kontoret för att låna en intressant bok på bibblan. Passerar fik och restauranger. Så mycket folk överallt. Tända ljus och skön musik strömmar ut. Vilket ställe jag än tittar in i är det nästan fullsatt av after work människor. Vinglas. Thebrickor. Glad stämning. Går vidare till det ställe som jag är inbjuden till. Savoy. Hela restaurangen är abonnerat för oss. Live musik. Och även här är allt fullbokat. Det är fredag i Luleå och jag trivs :)

Check!

Publicerad 2014-11-12 14:10:53 i Allmänt,

Jiho!!! Mitt ena delmål är uppfyllt och då får man köpa presenter till sig själv. Idag blev det nya stövlar :)

Än är det driv

Publicerad 2014-11-11 22:00:34 i Allmänt,

En härlig 7 km promenad med mannen och Plura. Som inte kände sig bekväm när det skulle fotas. Måste jobba på det.
Ganska impad på sonen som har tagit upp träningen igen. En gång alpinare alltid alpinare ;)

Löjligt lätt

Publicerad 2014-11-10 19:25:17 i Allmänt,

Har tränat några veckor nu i grupp. Med armhävningar, magövningar, jägarställning, plankan och alla de andra jobbiga övningarna. Kände att idag hoppar jag över denna gruppträning var sugen på löpbandet istället. Wow vilken känsla!!! Det kändes hur lätt som helst. Shit vad kul! Det ger verkligen resultat. Barnen börjar tillochmed tycka att det är coolt med en fitness morsa, hahaha!!!!

4grader

Publicerad 2014-11-09 13:05:09 i Allmänt,

Vilken morgon! Sovit välbehövliga 13 timmar!! Kroppen och toppen är piggare nu. Skön morgon promenad i skogen på nykommen snö. Som säkert försvinner med tanke på solen. Men ändå. Lyckades fånga morgontimmarna.
Barnen pysslar runt bordet. Bakat äppelkaka och grattat mannen med paket. Det är hans dag idag :) och alla andras pappor med för den delen. Fast projektledaren i mig tog visst fart när kakan låg i magen på P. "Visst hinner du göra klart gårdshuset innan vi får besök nästa helg?" Fick en kram och dom sexiga snickarbyxorna åkte på. Tror jag tar en påtår.

Femte hjulet

Publicerad 2014-11-08 17:15:48 i Allmänt,

I vissa sammanhang så är jag ivägen. Svårt att hitta in. Känna gemenskap och trygghet. Saknaden av lättsamheten att närvara i situationen. Allt blir bara stelt och konstlat. Inget flyt. Obekväm. Vill bara gå. Rannsakar mig själv. Kanske är tråkig? Har inte rätta societets grejorna? Inget nytt att komma med? Bor fel? Taskigt iq? Ingen aning. Men något fel är det uppenbart! För i andra sammanhang så känner jag mig trygg. Och om jag köper diverse sakerna. Eller skaffar en bättre titel. Duger det? Finner inget svar... Tycker det bara är så konstigt och märkvärdigt. Folk förändras. Och kanske även jag...

NHL

Publicerad 2014-11-07 22:02:36 i Allmänt,

Tack vare min namnbricka där det stod "Visit Luleå" så fick jag träffa en fd NHL proffs. Den enda från Luleå som blivit NHL proffs. Jag snackar om Robert Nordmark. Som jag alltid tjatar om till mina kollegor: -Namnbrickan på i alla möten och resor! Vi är levande marknadspelare för staden :) Så rätt så lätt ;)

Omvända roller

Publicerad 2014-11-04 20:02:56 i Allmänt,

Ser på nyheterna och höjer mina ögonbryn. Va!! Ska Stockholm få snö före Luleå?? Fattar inget? Vad händer? Får nog åka söderut för att känna på lite vinter. Knepigt.

8 veckor till

Publicerad 2014-11-03 20:43:57 i Allmänt,

Ännu en skön träning avklarad. Har förlängt med ytterligare 8 veckor med min pt. Vågen visar -5 kg. Är inte i mål än. Men på god väg :) Med rätt träning och med rätt kost händer det magiska saker med kroppen. Kan jag kan du, lyder Perellis ord i mitt huvud. Kan jag kan du!

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela