norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

Historiska vackra inslag

Publicerad 2014-08-26 22:44:51 i Allmänt,

Det är något magiskt med gamla hemlighetsfulla  dörrar. Så vackra. Och hur många intressanta personer genom tiden har berört handtaget? Jag slutar aldrig att förundras. 
Kyrkor är ett annat intressant fenomen. Älskar att lära mig historien om just kyrkor. Hitta symboler. Söka efter fler. Förstå arkitekturen. Vissa kyrkor har mer historia än andra. Hittills är Uppsala kyrka vackrast ur flera aspekter. Men även kyrkan på Hägnan lockar.
 

Halv åtta hos mig

Publicerad 2014-08-23 12:06:21 i Allmänt,

Här vill jag bo! Vilket hem. Vilken mysig trädgård.  Växthus och allt runt omkring. Passar mig perfekt.
Pratglatt gäng. Och superduper god mat. När blir nästa träff?
Tack Karin. Och det är inte alla som får vara med en äkta "halv åtta hos mig" :)
 

Alla vägar bär till Luleå

Publicerad 2014-08-19 22:51:23 i Allmänt,

Det blir bara bättre. Nike har träffat sin nya klass på fritids. Och se. Gatan nedanför oss bor en av hennes nya klasskompis. Så enkelt. Så bra på alla sätt. Mycket nöjd över vårt område. Det roliga är att den familjen har bott i Sundsvall. Han från Härnösand och hon från Kalix. Vilket sammanträffande :)
 

Imse vimse spindel

Publicerad 2014-08-16 21:11:35 i Allmänt,

Känner av att hösten är på g. Inte lika varmt längre. Fryser av att bara ha en enkel klänning. Nu krävs det mera textiler på kroppen. Men det känns mysigt på något sätt ändå. Lite mer tid nu att bona om sitt hus. Som spindeln i nätet.
 

Än är det sommar

Publicerad 2014-08-14 22:41:07 i Allmänt,

Studenterna kommer fler och fler. Restaurangerna är knökfulla. Folk shoppar in nyheterna. Även jag. Glass i stora lass. Inredningstider. Ny hatt. Fina kvällar. 
 

Trött

Publicerad 2014-08-05 23:27:43 i Allmänt,

Trött. Men kan inte sova. Märklig känsla i hela kroppen. Har en klump i halsen som kommer och går. Ingen motivation. Orkar knappt gå ut med hunden. Det får någon annan göra. Inte jag inte idag. Handla? Vad är det? Pendlar mellan hängmattan, sängen och soffan. Tom i huvudet. Orkar inte vara trevlig. Vill stänga in mig i ett rum. Inget prat. Inget passande. Orkar inte. Inte nu. 

R.I.P

Publicerad 2014-08-04 18:44:25 i Allmänt,

Tung dag. Trötta ögon. Gråten tar aldrig slut. Tankarna far fram och tillbaka. Ledsen. Känner redan saknad. Men samtidigt lättad för att du ska slippa ha ont och känna oro. 
Du är mitt allt. Lärt mig företagsamhet. Logik. Se folk i ögonen. Inte rädd för konflikter. Stark att driva företag framåt. Politikfrågor. Uppfostran. Fiske och skogsvandring. Din humor tar jag med mig. Den hade du till slutet.
Tack för allt. Du är alltid med mig. Din själ är här. For ever. Och jag med dig. Älskar dig pappa.
 
 
 

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela