norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

Sverige förändras

Publicerad 2014-09-29 10:38:26 i Allmänt,

Att en förändring sker i utvecklingen av våra städer är ingen nyhet. De mindre städerna får allt mer kämpa för att överleva. Få folk att stanna kvar. Idogt arbete för att få till nyetableringar. Som i sin tur skapar jobb. All denna satsning på att utveckla landsbygden. Men vi människor flyttar allt starkare till de större städerna. Urbaniseringens hastighet är snabb. Där går utvecklingen fort fram. Där är utbudet stort inom kultur, sport, shopping och allt däremellan. Där möts människor under hela dygnet. Kvällsekonomin frodas. Där pulsen finns. Dit flyttar folket. Och även jag. Visst är hela Sverige viktigt. Det vet jag. Men jag har valt att bo i framtidsstaden Luleå. En stad som växer inom alla områden. Högt och lågt. Gillar det skarpt! Men vem vet. Nästa fas i livet är jag kanske ägare till en hästgård på landet...
...eller egen företagare, designer inom möbler :)

Yngre jag

Publicerad 2014-09-28 18:48:48 i Allmänt,

Träning på schemat. Denna gång i elitspåret. Ojoj vilka backar. Tog varje backe med språng. Skönt faktiskt :) känner nu att det tog där det skulle.
Scannade mig idag med min pt. Wow vilket resultat!!! Jag har blivit 6 år yngre, byggt på 2 kg muskler och väger mindre :) Shit!! Detta peppar mig ännu mer. Heja!

Hundshopping

Publicerad 2014-09-27 18:53:00 i Allmänt,

Jag drar i om den är hel en dag. Galen i leksaker. Djurmagasinet har hur mycket som helst att välja bland. Hundshopping på hög nivå. Skit kul! Kvittot slutade på 1400kr.
 

Ny egen designlampa

Publicerad 2014-09-24 21:09:23 i Allmänt,

Familjen klagar på alla de ljus jag tänder. Tycker att huset blir som en bastu. Förstår inte riktigt där. Har iallafall fixat en cool lampa så det tänds lite mindre ljus. Men bara några färre :)
 

La Cage aux Folies

Publicerad 2014-09-23 20:42:22 i Allmänt,

Det har gått några månader sen sist. Tror jag ska ta med hela familjen på denna musikal. Naturligtvis kör vi mat till :)
Älskar kultur. Älskar utbudet som finns här.
 

Hög puls

Publicerad 2014-09-22 21:54:24 i Allmänt,

Idag var pt:n inte nådig. Armhävningar, plankan, "smacka" till motståndaren, magövningar men benböjen var värst. Enormt jobbig. Kommer sova gott inatt ;)
 

Träning

Publicerad 2014-09-21 19:04:17 i Allmänt,

Skön powerwalk i en timme. Hösten är underbar.  Friska vindar och löven far kors och tvärs över oss. Fantastiska leder att upptäcka. Från enstaka kilometer till mil. Vi bor verkligen ski in ski out!
Belönade mig med en hemmagjord lchf bröd. Gott ;)
 

Älskar besök

Publicerad 2014-09-21 17:05:37 i Allmänt,

Fick besök av underbara människor idag. Mina goa vänner. Men ni lämnade lite efter er?
Snart flytt för en annan Härnösands familj. Vi längtar!!

Pass tre

Publicerad 2014-09-15 20:56:46 i Allmänt,

Visst kan man säga att man är igång efter tre pass. Det känns bättre så. För motivationens skull. Men shit vad kroppen är tung. Tycker att mittendelen av kroppen är liksom i vägen i vissa övningar. Bort ska den!
Kosten funkar faktiskt bra. Dragit ner på kolhydrater och tillfört massor av proteiner. Nästa vägning är på söndag. Då måste jag väl ha blivit lite yngre. Törs inte säga vilken ålder jag var vid första mätningen. Ojojoj...
Avslutar dagen med en härlig kopp tranbärste.

Träff med PT

Publicerad 2014-09-13 13:19:12 i Allmänt,

Äntligen träff med min pt. Grundlig genomgång om kost och träning. Jag får absolut inte hoppa över ett enda mellanmål. Det här ska bli spännande!
Tyvärr inget hårdbröd stod på listan :(
Min favorit. Vojne, vojne..
Och. Det är BARA 8 veckor. Kämpa nu!!
 

Resultatet

Publicerad 2014-09-12 17:25:11 i Allmänt,

Testat nu tre frisörer och ingen vill göra mig ljus. Hon fick fria händer och wips så blev jag så här :)
 

Andra

Publicerad 2014-09-11 21:57:59 i Allmänt,

Andra passet avklarat. Mjölksyra och skakande armar. Fokus ikväll var just armhävningar i olika övningar. Måtte det vara värt all slit. Min pt är väldigt insatt i att man ska äta rätt samt köra rätt träning. Fantastiskt roligt att vi alla avslutar med att ta en proteindrink. Mycket snack om träning och att vi närmar oss målet. Så himla kul!!
 

Clarion

Publicerad 2014-09-11 07:58:27 i Allmänt,

Sitter i lobbyn och njuter av mitt morgonkaffe. Bästa koppen på dagen:)
Ikväll är det helvetespasset nr 2.
 

1:a

Publicerad 2014-09-09 21:50:30 i Allmänt,

Vilket pass! Tror vi var cirka 50 virrpannor som for omkring på gräsytan med tungan hängandes efter oss. Bredvid stod de tre vise männen och kommenderade sina ordrar. Hörde någon säga " tror de att vi är i militären". Fasen vad jobbigt men otroligt roligt samtidigt. Efteråt. 
Längtar faktiskt redan efter nästa pass :)
 

5minuter

Publicerad 2014-09-08 20:38:45 i Allmänt,

5 minuter är vad som krävs för att få träningsvärk. Helt sjukt!! Visserligen blev jag förvarnad men trodde aldrig på den. Imorgon är det 60 minuter som gäller. Hur ska jag härda ut?
Inbillade mig att nya schyssta träningskläder kommer att underlätta trycket. Eller...
 

Helvetes veckor

Publicerad 2014-09-07 21:23:31 i Allmänt,

Idag börjas det. 8 kämpigt veckor av svett, tårar och sötsug. Inscanningen är klar. Där vikt, fett, vatten, bukfett, förbränning med mera mättes. Och jösses vilken ålder det visade sig jag hade!! Blev mörkrädd! Men nu är det bara att kämpa sig uppåt. Tack och lov följer min pt mig hela vägen. Han är sträng. Vilket jag behöver. Nu kan jag inte krypa undan längre. Inga ursäkter godtas. Å, vad jag är taggad!!!
 

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela