norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

Fint besök

Publicerad 2015-10-31 22:15:48 i Allmänt,

Fyra roliga dagar med Hedda, Helge, Johan och Elenore. Swing så var dagarna förbi. Men en del hann vi med.

Min goa vän

Publicerad 2015-10-28 19:48:31 i Allmänt,

Hade förmånen att få vara med min barndomsvän Jannice när jag var i Stockholm på utbildning. Skippade hotellet sover hellre hemma hos Wallin. Vi behöver aldrig känna att vi måste höra av varann varje vecka. Vi vet vart vi har varann. Vet hur den andre tänker och känner. Så skönt och avslappnat. Så berikande att vi har varandra. Både Jannice och jag undviker så mycket vi kan Drottning gatan. Stockholm har sååå många andra vackra ställen att vara på. Denna gång hann vi få njuta av helkroppsmassage. Thaimassage. I en hel timme för bara 300kr. Åhhhhhh!!! Underbart!!!!
Mjuk i kroppen gick vi till ett mysigt fikaställe. Nu skulle själen få sitt. Älskar Stockholm❤️

Kulturweekend

Publicerad 2015-10-24 22:33:20 i Allmänt,

Jobb hela lördag. Från tidig morgon till sena kvällen. Luleå har bjudit upp kultur och eventbolag för att visa upp vad vår stad har och kan erbjuda. Träffat mycket intressanta människor där vi nu har tagit första steget för fortsatt samarbete.

Äkta ödmjukhet

Publicerad 2015-10-23 22:40:09 i Allmänt,

Tre dagar i Stockholm. Utbildning inom ledarskap. Så jäkla bra kursledare. Blir alltid lika inspirerad att vilja kunna mer. Heja Företagsuniversitetet! På väg hem på Arlanda träffar jag Ernst. Citatmannen. Stod där så nära så jag kunde inte låta bli. Ska vi köra en selfie? Hur kan han vara så himla otroligt ödmjuk? Vilken man! Nytt citat: Oavsett hur välstädat eller stylat ett hem är. Är inget hem utan en kram i hallen. Kan höra fortfarande hans ord och skratt. Lyckliga jag 😊

Snart snart

Publicerad 2015-10-18 17:34:09 i Allmänt,

Längtar att få köra igång med all belysning. Ute som inne. Mina vackra ljusbollar med kruka för utomhus. Så himla mysigt att komma hem när de är tända. De fina stjärnorna i fönstren, pysslet, baket, doften. Älskar traditioner och i år följer familjen Lindholm med på två utav dom. Julklappsleken och nyårsfrukost på ett utvalt hotell. Vilka hänger på pulka/madrassåkning på självaste julafton?

Jul i Danmark

Publicerad 2015-10-11 10:39:45 i Allmänt,

Så var det bokat. En weekend. Julmarknad i mysiga Danmark och en välförtjänt spa på lyxigt hotell. Tillsammans med goda vänner. Sååå himla kul!!!

Träning

Publicerad 2015-10-05 19:58:31 i Allmänt,

Otroligt skön och lite kall kväll. Träning på Gultzaudden. Hårt tempo med intervaller och styrketräning. PT springer bredvid och skriker. Fan vad skönt efteråt. Tack Pernilla och Camilla. Ni är bäst💕

Tre vackra damer

Publicerad 2015-10-03 21:31:46 i Allmänt,

Har fått äran att vara nära både mor och svärmor under en hel helg. Hockey och shopping stod på listan. Naturligtvis hann vi med ett gofika på stan. Nu har de fått middag och en smarrig äppelpaj. Hoppas de är nöjda :) Pusselipuss på er❤️

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela