norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

Drar igen

Publicerad 2015-03-29 10:33:56 i Allmänt,

Globetrotter som vi är så drar vi igen. Längst bort. Långt bort. Med alla mina kära under vingarna. Pysselböcker, läseböcker och filmer är nedpackad. Många timmar i luften blir det. Åh, vad vi har längtat. Att få vara tillsammans. Tänk att vi måste resa bort för att få vår värdefulla tid ihop. Men just nu så är vårt liv så här. Vi reser, jobbar, tävlar, far hit och dit. Hej då Sverige på ett tag. Hej Hawaii, här kommer vi🌞 Tack Erika för att du är kvar och sköter om allt hemma. Du är en fin vän❤️

Nära

Publicerad 2015-03-28 14:38:45 i Allmänt,

Inte ofta jag får henne med på bild. Blir varm i själen när jag lyckas. Du sliter så hårt med allt. Njut nu med långa sköna varma vårpromenader med Plura. Det gör gott. Jag lovar ❤️

Mera Austin

Publicerad 2015-03-23 22:06:11 i Allmänt, Resor,

Ett härligt ställe den där staden i Texas. Märker tyvärr den svenska avundsjukan av att ha fått varit där. Varför ska det vara så svårt att glädjas med andra. De måste ha ett tråkigt liv. Lägga energin på negativa saker. Stackars dom. Så för att strö lite salt i såren så kommer här mer bilder ;)

Välkommen PS!

Publicerad 2015-03-22 16:49:54 i Allmänt, Hälsa,

Har nog aldrig blivit så glad över att få PS. Precis i rätt tid. Så härligt. För då slipper jag denna odåga när jag ska surfa på Hawaiis vågor.

Cowboygirl

Publicerad 2015-03-19 07:02:47 i Allmänt,

En vecka har gått i mitt liv och jag har fått uppleva Texas, Austin. Så många händelser. Måste sätta mig ner och tömma hjärnan. Nöjd. Mycket nöjd över vistelsen. Hann tyvärr inte göra allt jag ville. Hann helt enkel inte. Fast jag steg upp tidigt och la mig sent. Makalöst stort event! Nu har jag fyllt på i min ryggsäck ytterligare lite mer. Tack för mig Austin för denna gång.
En äkta Texastoalett 😊

Inflytelserika personer

Publicerad 2015-03-18 05:07:25 i Allmänt, Resor,

Fick äran att träffa en högst insatt person som har enorma kontakter. Han var mycket givmild och delade med sig sin kunskap och kontakter inom evenemang. Texasdialekt. Coolt! Som fan ;) Austin levererar ännu mer av sin historia och fantastiska människor.
Dessa dagar har varit fyllda från morgon till kväll. Har gått igenomsnitt ca 2mil om dan:)

Konsthistoria

Publicerad 2015-03-16 21:18:42 i Allmänt, Design,

Konst i en stad blir en mer levande stad. De berör. Skapar åsikter. Trivsel ( ur betraktarens ögon). Konst kan vara levande ting och mera som installationer.

Texas

Publicerad 2015-03-16 04:41:44 i Allmänt,

Hann med shopping idag. Lämnade alla turiststråk för att bege oss till den gamla delen av Austin. Och där fanns country musiken. Schyssta butiker och härliga människor.

Typiskt USA

Publicerad 2015-03-15 02:03:07 i Allmänt, Resor,

Steg upp 05.00 ganska så pigg faktiskt. Det är nog för att jag är förväntansfull inför min resa. Check. Allt är med. Taxin kommer på utsatt tid. -Godmorgon Camilla. Sovit gott? -Oja och träningskläderna är med. Om vi nu hinner träna, tänker jag med tanke på allt som vi ska hinna med. Världens största musik och filmfestival. Wow! Har försökt att skrolla mig igenom allt på webben, sxsw.com. Men insåg ganska fort att det går inte. Alldeles för stort. Så många föreläsningar, film och musik att välja bland. Helt knasigt. Typiskt USA. Dock har vi några intressanta möten inbokade om stadsutveckling, turism och evenemang. Samt ska vi naturligtvis marknadsföra Luleå i vår monter. Och däremellan hinna lyssna på föreläsningar. Spännande. På kvällen har våra kollegor erbjudit oss att följa med på en eller flera countrybarer. Jaaa! Gillar! Vi ska även hitta till Sandra Bullocks restaurang. Det blir nog en groupie där.
Flyger just nu över de norska bergen. Så vackert. Så fridfullt. Måste nog ta en tur till Norge snart. Två meter ifrån mig i planet sitter den legendariske legenden, Börje Salming. Undra om han ska till samma place som mig?

39/100 40/100 41/100

Publicerad 2015-03-11 20:30:50 i Allmänt, Hälsa,

Skulle bara köra två pass idag. Det blev 5 km och styrketräning. Sprang så jag mådde illa. Hade högt tempo. Otroligt skönt efteråt. Men pass tre hade jag inte räknat med. Trodde att Nikes ridträning skulle vara i rinken men ack så fel jag hade. Det blev en skritt ut i skogen. 1 timme där det mesta bestod i trav. I kängor! I full mundering!! Mina ben skrek efter vila!!! Kommer att sova skönt inatt. Och Nike, ja hon är bara lycklig över ännu ett pass på en vacker häst 😍

Salomon

Publicerad 2015-03-09 21:11:13 i Allmänt,

Inhandlade nya pjux idag på Intersport. Sitter som ett smäck. Sköna direkt och inga skavsår. Nöjd. Supernöjd!

Fredag i Luleå

Publicerad 2015-03-06 19:08:35 i Allmänt,

Fredagspuls på Inpuls. Skön backträning och coreövningar. Mötte upp Erika på stan och vi gick till ett mysigt ställe där afterwork var temat. Cava och livemusik. Så härligt! Nu fixar mannen hemmagjord pizza. Mums!!

Vårdag i Malmö

Publicerad 2015-03-05 17:19:04 i Allmänt, Resor,

Solen tittar fram idag i storstadspulsen Malmö. Myser där jag florerar bland de gamla kullerstens gator. Slanker in på ett mysigt café och beställer ( så klart) en räksmörgås och kaffe.
Fortsätter sedan och tar in vårens känslor. Malmöstad är fin :)
Dags nu för lite stadsutbildning med svenska stadskärnor.

Sxsw

Publicerad 2015-03-04 12:30:56 i Allmänt, Resor,

Snart åker jag i väg med ett 40-tal till från Luleå till Austin. Massor av nätverkande och samarbete står i fokus. Har bara över 2000 föreläsningar att välja bland. Jisses! Ett enormt stort event med musik, film och evenemang. Här kommer vi skapa något tillsammans. Luleå❤️Austin. Fick en present av mannen igår. Bara min. Inte barnens bara min alldeles egna. Tack älskling!

Älskar mitt jobb!

Publicerad 2015-03-02 15:46:22 i Allmänt,

Jag säger bara wow!!!! Har nyss träffat mycket intressanta personer som vill göra ett spännande projekt i Luleå. Älskar mitt jobb och Luleå levererar igen 😉

Nyttig kvällsfika

Publicerad 2015-03-01 19:47:22 i Allmänt, Hälsa,

Blåbär, banan, kvarg och lite mjölk. Toppad med cocos. Tada! En god och härlig smoothie 😉 Bra avslutning på ännu en slalomdag.

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela