norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

På väg

Publicerad 2013-07-31 16:57:07 i Allmänt,

Tåget försenat.  Typiskt.  Det är bara och vänta.  Tar nog en annan tid nästa gång. Kallt är det på tåget. Fryser. Toan är trasig.  Men min älskade har köpt en god sallad och Inferno ( Dan Brown) är medpackad. Det blir bra. Trevliga människor och solen skiner.  Tror jag tar mitt kaffe nu som även P har packat ner.  

Karaktär

Publicerad 2013-07-30 16:13:14 i Allmänt,

 
Försöker. Jag verkligen försöker att sluta. Har gått och sneglat länge. Flera dagar. Vill ha. Det är ju så gott. En vecka har faktiskt gått. Känner mig stolt. Men så kom den här dagen. Kunde bara inte motstå. Tog fram ett oöppnat paket, smör och kall mjölk. Å, vad jag njöt. Det blev tre goda, ljuvliga, smarriga, frasiga knäckebröd. Det är bara att inse att jag inte klarar av LCHF. Älskar bröd! Det är godare än godis, kakor och chips.

Boka biljett, hur svårt kan det vara

Publicerad 2013-07-29 12:50:54 i Allmänt,

 
Då är det snart dags att för mig att börja veckopendla mellan Härnösand och Luleå. Det borde nog finnas pendlarkort misstänker jag. Kollar genast upp fakta på olika hemsidor. Ger upp! Ringer kundtjänst istället på Norrtåg. Dom hänvisar mig vidare till sj. Ringer sj och förklarar mitt läge. Sj hänvisar mig till Länstrafiken. Ringer Länstrafiken och dom har aldrig hört talas om "pendlarkort". Utan hänvisar mig till Norrtåg. Hur svårt ska det vara!! På Norrtågs hemsida står det ju att det finns pendlarkort? Jag vill ju bara veta vad det kostar...
 
 

I det enkla bor det vackra

Publicerad 2013-07-28 10:29:00 i Allmänt,

Att en sådan tv profil skulle sätta spår i mig. Ler varje gång jag ser honom. Känner inspirationen komma. Närmare för var gång. Jag blir även superproffs på att sysselsätta andra speciellt Patrick som inte alls diggar Ernst lika mycket som jag. En sådan man, syr, lagar mat, snickrar, filosof, barfota med apelsin i handen. Undra hur han bor? Säkert lika snyggt som det visas i media.
Dessa härliga Ernstmuggar fick vi av våra trevliga grannar. Älskar dom! Så nu sitter jag varje morgon och jag känner hur hjärnan börjar planera. Ler.

Utflykt

Publicerad 2013-07-27 20:16:04 i Allmänt,

 
Solen gassar. Det är varmt. Vi beslutar oss för att packa ner gopicknick för att bege oss till grottorna. En ganska jobbig vandring för en 5-åring. Speciellt jobbigt om man slår huvudet i en grotta. Men när fikat skulle intas glömdes allt det onda bort.
Belöningen var en magisk utsikt. Båtar kom och gick längre ut i havet. Vi njuter. Höga kusten är fantastisk!
 
 
 
 
 
 

Sommardopp

Publicerad 2013-07-25 23:48:50 i Allmänt,

Vilken dag. Stranden fylld av  soldyrkare och fikakorgar. Tog faktiskt ett simdopp till familjens förvåning. Det brukar inte höra till vanligheterna precis. Dom satt där med gapande munnar, sa inget. Det var otroligt nog varmt i vattnet. Efter ett tag, när kroppen var nära köldgränsen. Mitt i allt detta tror jag att vi planerade en resa till turkiet. Hur kom det till? Bara så där? 

Bikini med tyg

Publicerad 2013-07-24 20:37:51 i Allmänt,

 
Att skaffa en bikini när sommaren har varit ett tag är ibland ett måste. Införskaffade på Team Sportia en skön bekväm bikini. Inte en sådan där som försvinner någonstans på kroppen, utan en behaglig med lagom mycket tyg. Kroppen har nog blivit lite äldre inser jag.
 
Att handla i en stad där man känner alla är trevligt. Allt blir så familjärt på något sätt. Gillar den känslan. Får skapa den när vi flyttar till nästa stad.

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela