norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

Sköna dagar

Publicerad 2015-02-28 13:20:01 i Allmänt, Familjen,

Härliga slalomdagar med familjen. Nike är riktigt taggad nu. Äntligen. Hon har varit lite ointresserad innan men nu helt annat fokus. Vi bor verkligen i ett perfekt område!
Fast på bild ville hon inte helst delta i.

Till mig från mig

Publicerad 2015-02-21 13:01:12 i Allmänt, Mina tankar,

Kaffepannan går ju inte lika het som i Härnösand direkt. Tur att min son gillar kaffe så känns det roligare att få sällskap. Köpte även blommor till mig själv. Ego? Nä. Bara lite glädje.

Fuck cancer!

Publicerad 2015-02-19 16:59:46 i Allmänt, Hälsa,

Fick veta idag att en bekant har fått cellförändringar på huden. Hon måste nu behandla huden med cellgiftskräm. Den kommer att fräta bort fläckarna och förhoppningsvis blir allt bra. Stackarn!! Hon är i min ålder och har man och barn. Använd hög solskyddsfaktor och sola med måtta mina vänner!

Jag säger bara "Göran Persson"

Publicerad 2015-02-18 20:50:57 i Allmänt,

Business Arena Umeå. Vilket fantastisk arrangemang! Stadsutveckling. Fastighetsägare. Byggherrar. Näringslivet. Alla samlade för att få veta mer om framtiden, trender och vilka regioner som går som tåget. Luleåregionen är en sådan region som det talades mycket om. Framgångar som bara föder mer framgångar. Även bra föreläsare var på plats. Och hör och häpna. Den bästa av alla var Göran Persson. Vilken talare!! Gubben har ju humor 😂

En till tonåring

Publicerad 2015-02-15 17:43:14 i Allmänt,

6-åringen ville ha ett par nya skor. Fina skor att ha när man ska gå på stan. Då är det inte kul att traska omkring med kängor. Inte när det är shoppingtime. Förstår henne. Vi tog bussen till stan. Först ett gott fika sedan shopping. Hittade ett par tjusiga svarta snygga sköna skor. De gamla skona hamnade i påsen. Ville absolut ha de nya på sig. Sedan gick hon tyst och bara tittade på sina nya skor. Hon bröt tystnaden och sa: -Mamma. Åh, jag känner mig som en tonåring :) Hennes leende varade ända hem.

Alla hjärtans stad

Publicerad 2015-02-14 09:19:31 i Allmänt, Familjen,

Idag bjuder Luleå på en fin dag. Ett besök till stan. Fika på ett mysigt café. Shoppa lite till kalaset. Umgås med barnen. Sänder ett extra hjärta till Tobbe i Östersund. Tessan som tävlar och mannen som hejar på ❤️❤️❤️ Kram även till mamma och syrran ❤️

I am yoga

Publicerad 2015-02-13 17:35:34 i Allmänt, Hälsa,

Hittat ett supermysigt ställe mitt i stan. En trappa ner till källaren uppenbarar sig ett magiskt ställe. Doftar lugn. Älskar inredningen!! Efter 75 minuter är min kropp lugnare och mycket mjukare. Denna underbara känsla..
Varm och härlig yogalärare. Jag kommer tillbaka. Lita på det!

Intressant förfrågan

Publicerad 2015-02-12 14:34:29 i Allmänt,

Blev nyss uppringd av en trevlig kvinna i andra luren. Vi känner varandra sedan tidigare. Hon ville ha mig på en ordförandepost i en stor organisation. De vill ha en kvinnlig ledare som kan säga ifrån och vara stark. Jag bugar och bockar. Känner mig mycket hedrad. Men det kräver en stor insatts från min sida. OM jag tackar ja så måste jag gå in med 100%. Vet att det kan skapa nya möjligheter för mig. Nya intressanta utmaningar. Fick fundera några dagar....

Blodad tand

Publicerad 2015-02-10 19:47:04 i Allmänt, Hälsa,

Äntligen är jag här. Har kämpat i några ( många) veckor med träningen och längtar efter den där känslan som är måstetränakänslan. 4 pass i veckan känns fortfarande bra. Var på styrketräning idag och insåg att vikterna var för lätta. Nästa pass blir det tyngre. Gillar träningsvärk. På ett bra sätt. Efter varje pass oavsett vad det är för träning så lyssnar jag alltid på lugn musik. Yoga/meditation musik. Perfekt stretching musik. Rekommenderar varmt!

Slalom

Publicerad 2015-02-09 19:23:32 i Allmänt, Hälsa,

Träning. Men denna gång är det att se på när Tessan kör. Vilken utveckling och säkerhet. Hon har verkligen slalom i sig. Stolt. Så in i norden. Vädret är helt okej -1 och vindstilla. Mitt kaffe är nu uppdrucket. Dags att bege sig ut i backen igen.
Bra pistat. Härliga svängar. Luleå levererar. Igen 😍

Mingelbild

Publicerad 2015-02-06 17:25:33 i Allmänt, Resor,

Minglet i Malmö. All slags nätverk skapar nya nätverk. Nätverkande ingår liksom i mitt jobb. Som denna. Bra genomfört arrangemang. Bra tema. Bra förpackat. Idéer att ta med hem igen.

Domkyrkan

Publicerad 2015-02-06 10:05:24 i Allmänt, Mina tankar,

En av Härnösands vackraste byggnader är den vita Domkyrkan. Jag är inte kristen på något sätt bara tycker den är magisk vacker. Kyrkor är vackra. Fast en del är vackrare :) I denna gång överlämnade pappa mig till min blivande. Härliga minnen som värmer!
Arkitekturen måste ses på plats.

Radiopratare

Publicerad 2015-02-05 21:07:09 i Allmänt,

Tessan fick delta i P4 Norrbotten om hur volymen är i matsalen. Bra där Tessan 👍
Radiopratare och skådespelare i familjen. Vad blir härnest ;)?

Min PT

Publicerad 2015-02-04 12:48:18 i Allmänt, Hälsa,

Min egna PT är en kille som satsar på triathlon. Han kan löpteknik, skidteknik, simteknik och cykelteknik. Min timme med honom var att han skulle lära mig 5 bra styrkeövningar som har en direkt koppling till mitt mål. Med mitt iver att träna fick jag 10 övningar. Hehe. Perfekt. Jag vet vad jag vill och hur jag ska komma dit. Det är bara och fortsätta. Dessa 10 övningar kör jag nu i ca 1,5-2 månader. Då är det dags för nästa PT träff. Där delmålet ska redovisas och nya delmål ska införas med andra övningar. Hejåhå 👍

Skidteknik

Publicerad 2015-02-03 18:28:54 i Allmänt, Hälsa,

Har nu åkt några gånger i spåret. Och det har väl gått så där. Och då tänker jag på skidtekniken. Det ser så lätt ut för andra. Hur gör dom? Har de inbyggda dolda motorer i skidan? Eller en osynlig kompis som puttar på? Jag har då varken inbyggd motor eller kompis att förlita mig på. Så jag anlitade en skidcoach istället. Vilka värdefulla tips! I en hel timme bara för mig själv. Fullt fokus på det ena som det andra. Hur fötterna ska vara vinklad. Benens vinkling. Höftens rörelse. Bålen och ryggens harmoni tillsammans med armarnas rörelse och axlarnas avslappning. Och blinken. Frånskjut. Tillskjut. Stakning. Pendling. Klassiskt. De fem momenten. Mycket att tänka på. Ja visst. Men ofantligt mycket roligare nu att träna skidor :)

ICE café

Publicerad 2015-02-01 17:06:39 i Allmänt,

Vi har en alldeles egen ice café på vår gård. Så fräck. Då häftig. Så cool ;) Dennis och Jocke har gjort ett kanonjobb. Invigningen skedde idag. Varm och skönt nu när snön yr utanför.
Lyckliga oss ;)

Insnöad

Publicerad 2015-02-01 13:32:41 i Allmänt,

Halva köksfönstret är täckt av snö. Jag måste nog ut och ta bort en del. Men måste städa inne först, tvätta, ut med hunden, sy Nikes gardiner, hämta henne från ett kalas, ordna middag. SEN skottar jag. Vila? Vad är det??

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela