norrlandskusten.blogg.se

Klippor och sand. Båtar. Vågornas underbara ljud. Vintersnö och dess formationer. Vilken gåva att bo här!

Mysonsdag

Publicerad 2015-11-25 19:44:34 i Allmänt,

Mystid med mina favorit tjejer. Att få vara med varann och ha mysiga stunder förgyller en vardag som denna. Jag kommer att fokusera på mer kvalitetstid.
Glögg & pepparkakor.

Orkar inte vänta

Publicerad 2015-11-22 14:03:13 i Allmänt,

Så är det varje år. Kan inte vänta som de andra är duktiga på. Startar alltid tidigare. Som ett litet barn som väntar på jultomten. Ivrig. Så varför vänta? Hepp! Välkommen advent! 😇
Älskar snö!!!!

Mååååål!

Publicerad 2015-11-17 08:57:50 i Allmänt,

Fattar ni! Inte jag? Tror nog att måttbandet som min PT har visar fel. Helt fel. Hon har säker ett sådant där gjädjebandsomviblirgladaav. Körde Zumba igår så hela kroppen skakade av glädje. Faktiskt går allt mycket bättre nu när allt har gett resultat. Kroppen mår fint. Superbra faktiskt. Fan vad skönt!!!!
Snart åker vi till en ung herres 50-års brakfest. Kul!!! Då dansar vi zuuuumbaaaa😂

Knäckt

Publicerad 2015-11-09 19:30:10 i Allmänt,

Helt knäckt! Tog nog i lite för mycket. Snurrar i huvudet. Bruset i öronen. Men fasiken vad skönt efteråt.

-8 cm

Publicerad 2015-11-02 21:14:11 i Allmänt,

Träning ger färdigheter brukar det lyda. Så sant. Lite mindre jag i omfång, mycket gladare jag i själen. Kvällsträningen blev kettlebell. Hårt och jobbigt pass!
Nyttig kvällsmål💪

Om

Min profilbild

Jag

Är mitt i livet. Bor längs norrlandskusten. Älskar att vinna. Gillar att träna. Kan vara lat. Ibland. Diggar Ernst och pajer av olika slag. Älskar min familj. Att resa. Upptäcka nya saker, ställen. Skrattar ofta. Dålig på att komma ihåg historier. Gillar teknik som funkar. Och att fota. Kvällstrött. Morgonpigg. Mår bra av musikaler.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela